Van de Bor Media | Videografie

Videografie

Van de Bor Media is gespecialiseerd in videografie. Flitsende bedrijfsfilms, sfeervolle aftermovies en strakke productvideo’s, maar ook voor beeldregistratie van sprekers, muzikanten of voorstellingen bent u hier aan het juiste adres. Bekijk ook het portfolio van Van de Bor Media voor voorbeelden.


In 3 stappen naar uw video
1. Overleg

We gaan samen om tafel om uw wensen te bespreken. Het is belangrijk dat de eindproductie ook aansluit bij het doel dat u wil bereiken. Samen werken we aan een goed draaiboek voor het eindproduct. Ieder eindproduct is anders. Van de Bor Media maakt daarom een op maat gemaakte offerte die aansluit bij uw wensen.

2. Productie

Als het plan bedacht is, gaan we filmen. We stemmen van tevoren af op welk moment dat gebeurt. Van de Bor Media maakt daarbij gebruik van professionele filmapparatuur, lampen en microfoons voor het beste resultaat. Na het filmen gaan we voor u aan de slag in de montage om van al het beeldmateriaal een mooie video te maken. We sturen u daarna een eerste versie op.

3. Oplevering

Natuurlijk doen we ons best om gelijk tot een optimaal resultaat te komen, maar het kan zijn dat u nog wat aan de video wil wijzigen. Daarom krijgt u standaard een revisieronde waarin u eventuele wijzigingen door kan geven. Als deze zijn verwerkt ontvangt u de definitieve versie.


Neem contact op met Van de Bor Media

Wil u weten wat Van de Bor Media voor u kan betekenen? Stuur een mail naar info@vandebormedia.nl. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.